Weekly News

Producten die je in je keuken en badkamer niet kunt missen

3 vragen aan… Rogier van Dis, algemeen directeur Grohe

Welke producten kan je niet missen in 2018?

“We gaan in ons huis steeds meer Smart Home producten gebruiken om zo het wooncomfort te verhogen. Dit betekent dat we nog meer slimme producten op Wifi aansluiten. Zoals watersensoren die je via je Smartphone tijdig waarschuwen bij lekkage en een besturingssysteem dat meteen de waterleiding afsluit voor totale gemoedsrust. Maar het gaat nog verder. De volgende stap is dat een keukenkraan voor gekoeld en bruisend water via een app je dagelijks waterverbruik monitort en ook aangeeft wanneer het filter en CO2 vervangen moet worden. Dat je vervolgens met 1 druk op de knop kan bestellen. Dit alles zodat we optimaal kunnen genieten van water op een verantwoorde manier.”


Welke materialen zijn trending in 2018?

“Voor ons is het vooral belangrijk dat de producten zijn voorzien van een unieke krasbestendige coating, hittebestendig zijn en een technologie bevatten waarmee je op een duurzame manier kan genieten van water.”


Welke kleuren we kunnen verwachten in het voorjaar? 

“Geïnspireerd door wereldwijde kleurentrends bieden we verschillende kleurafwerkingen. Denk aan Hard Graphite – een perfecte optie om elegante combinaties te maken met zuiver wit of subtiel te verwerken in een ton-sur-ton omgeving. Of aan Warm Sunset (brons/koper), die nadruk legt op een oorspronkelijke, sfeervolle badkamerinrichting. Maar ook goud, staal, nikkel en zwart doen het goed.” 

Delen

Journalist

Hugo Schrameyer

Related articles