Weekly News

Ontdek Canada met Air Transat

Canada is een land dat steeds populairder wordt onder Nederlandse vakantiegangers. Dat is ook niet zo verwonderlijk want naast spectaculaire natuur, bruisende steden, vriendelijke mensen is het een veilige en betaalbare vakantiebestemming. Air Transat, de grootste vakantieluchtvaartmaatschappij van Canada, vervoert al 30 jaar reizigers vanuit de hele wereld naar Canada.  In het zomerseizoen, van april tot en met oktober, vliegt de airline meerdere malen per week rechtstreeks van Amsterdam naar Calgary, Toronto en Vancouver. Montreal kan bereikt worden met een overstap in Toronto of rechtstreeks vanaf Brussel. Binnen Canada is er daarnaast een groot aanbod van binnenlandse vluchten zodat vakantiegangers gemakkelijk de oost- en westkust tijdens één reis kunnen combineren.


Service aan boord

Air Transat biedt all-inclusive prijzen en aan boord twee reisklassen, een Economy Class en een Club Class. De Economy Class biedt comfortabele leren stoelen met 81 cm beenruimte, standaard gratis 23 kilo ruimbagage en 10kg handbagage, warme maaltijden met een glas wijn en individueel on board entertainment. Voor Economy passagiers die meer voordelen en services willen hebben, kan je het Option Plus pakket boeken. Dit biedt de volgende voordelen: stoelreservering, een extra stuk bagage van 23kg en priority check-in en boarding.

Wil je voor ultiem comfort gaan? Boek dan Club Class. In een aparte cabine bevinden zich 12 brede lederen stoelen met extra beenruimte en worden gastronomische maaltijden geserveerd. Op de luchthaven genieten Club Class passagiers uiteraard van priority inchecken en boarden. Ook kunnen twee bagagestukken van maximaal 32 kilo worden meegenomen plus 15kg handbagage. Een toegewijde cabin attendant verzorgt je tijdens de gehele vlucht.

Mood lightning in de cabine zorgt voor verlichting aangepast aan het tijdstip van de dag. Hierdoor kom je als passagier uitgerust aan op de bestemming.


Meer voor minder

Bovenop alle standaard inbegrepen services biedt Air Transat veel extra’s voor families zoals korting tot 90%* voor kinderen en priority check-in en boarding. Voor mensen die het nodig hebben, wordt gratis assistentie aangeboden. Voor de sportieve reizigers worden veel sportuitrustingen zoals golftassen, campingspullen, duikapparatuur en visgerei gratis vervoerd.

Beste keuze naar Canada

Air Transat biedt met zijn uitgebreide aanbod van Canadese bestemmingen, complete product, uitgebreide service en aantrekkelijke retourtarieven het beste vliegproduct voor een vakantie naar Canada. Kijk voor alle informatie op www.airtransat.nl.


 *90% voor baby’s onder 2 jaar en 25% voor kinderen tussen 2 en 11

Feit


Delen

Journalist

Related articles