Weekly News

Kom naar de Vakantiebeurs

Tussen 10 en 14 januari is het weer zover; de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijd om weer helemaal in de vakantiesferen te komen en te genieten van een behoorlijke dosis #vakantievoorpret.


Laat je inspireren bij een van de honderden reisaanbieders op het event, ontdek nieuwe bestemmingen, praat met locals, werk je bucketlist bij en proef heerlijk gerechten tijdens de Taste the World-route op de vloer. Ook dit jaar zijn er weer tal van nieuwe verrassende en inspirerende activiteiten; volg allerlei workshops en presentaties over jouw droombestemming, kom naar de Experience hal voor live entertainment, modeshows, kook- en cameraworkshops. Sla het Urban Terras niet over als je houdt van citytrips en kom op zaterdagavond naar Night at the Vakantiebeurs. Een deel van de beurs is dan tot en met 22.00 uur open.


Op de Vakantiebeurs vind je van alles voor zowel jouw mooiste winter- en sneeuwbestemming als reizen naar de meest tropische oorden. Dus of je nou houdt van Noorwegen, Zweden, Antarctica en Patagonië of van Indonesië, Thailand of de Malediven? Op de Vakantiebeurs vind je de meest uiteenlopende reisaanbieders. Zij kunnen jou van alles vertellen over jou droombestemming. Wat is bijvoorbeeld een goede tijd in het jaar om te reizen, welke hotspots of routes kun je echt niet overslaan en ook op de meer praktische vragen is er een antwoord. Heb je bijvoorbeeld een visum of vaccinaties nodig? Geen vraag is teveel. Natuurlijk kan je ter plekke een reis boeken, maar als je je vooral wilt oriënteren, informatie wilt vergaren en ideeën op wilt doen; dan is de Vakantiebeurs ook de place to be.  


We hopen je in januari te verwelkomen en we wensen je alvast heel veel mooie reizen voor 2018. 


Team Vakantiebeurs


Klik hier om tickets aan te schaffen

Delen

Journalist

Related articles