Weekly News

Bart Meijer, Brandmanager Vakantiebeurs REIZEN

Dromen over de zomervakantie

Beste reisliefhebber, 

De dagen zijn korter, het is koud, de verwarming staat aan, we verlangen naar schaatsen op natuurijs en de gezelligheid van kerst en een heerlijke stamppot op tafel. Dat kan maar een ding betekenen; de winter staat om de hoek. 

Voor veel mensen is dit de tijd om te dagdromen over de volgende zomervakantie of om de spullen te pakken en gelijk op reis te gaan. Overwinteren in zonnige oorden, of juist met de ski’s op pad naar echte sneeuw, de feestdagen vieren in het buitenland, lange weekenden weg in eigen land, of een mooie stedentrip naar sfeervol Wenen of de kerstmarkten bezoeken in Duitsland. Op vakantie gaan in de winter wordt steeds populairder en dat begrijpen wij heel goed. 

Ben jij op zoek naar vakantie-inspiratie, voor de winter of voor de zomer? Dan ben je bij de Vakantiebeurs en bij deze special aan het juiste adres. De perfecte manier om in de vakantiesferen te komen en te genieten van een behoorlijke dosis #vakantievoorpret. 

Of je nou houdt van Noorwegen, Zweden, Antarctica en Patagonië of van Indonesië, Thailand of de Malediven, je vindt bij ons van alles voor zowel jouw mooiste winterbestemmingen als reizen naar de meest tropische oorden. Belangrijk is vooral dat je veel informatie vergaard. Wat is bijvoorbeeld een goede tijd in het jaar om te reizen, welke hotspots of routes kun je echt niet overslaan en ook op de meer praktische vragen is er een antwoord. Heb je bijvoorbeeld een visum of vaccinaties nodig? Als je je wilt oriënteren, informatie wilt vergaren en ideeën op wilt doen; dan zit je hier helemaal goed.


We hopen je in januari te verwelkomen en we wensen je alvast heel veel mooie reizen voor 2018. 

Bart Meijer, 

Brandmanager Vakantiebeurs


Delen

Journalist

Related articles