Weekly News

Business and Pleasure tijdens Military Boekelo

Wat begon als een hippisch evenement is tegenwoordig uitgegroeid tot een van de grootste business-to-business events van Nederland, maar zoals ieder jaar staat tijdens Military Boekelo – Enschede de sport wel gewoon centraal. Internationale topruiters in de dressuur, crosscountry en de springsport geven acte de présence in een van de oudste paardensportevenementen van Nederland. 


Vanaf 5 oktober gaat het sportieve aspect van het event van start, met het onderdeel dressuur. Twee dagen later mogen de mannen en vrouwen in de categorie crosscountry hun kunsten vertonen. Op zondag 8 oktober wordt er om 11.00 uur afgesloten met een springparcours. De winnaars worden later die dag allen gehuldigd. 


De Week van de Military is echter veel meer dan alleen paardensport. Meer dan honderd standhouders zorgen er op de speciale ‘Military Herfst-fair’ voor dat bezoekers zich kunnen vergapen aan de nieuwste auto’s, sieraden en kunst. En mocht je daar honger of dorst van krijgen, dan biedt een keur aan mooie wijnen, speciaalbier en fingerfood mogelijk uitkomst. Elke avond kan er tot middernacht geborreld worden in Grand Café de Ruif. 


De Week van de Military is van 1 tot 8 oktober in Boekelo. Tickets zijn nog steeds verkrijgbaar

Delen

Journalist

Ger de Gram

Related articles