Weekly News

7 essentials: maak van jouw huis een droomhuis


Eenvoud en innovatie

De Cleanet RIVA is een douchetoilet dat volledig draait om hygiëne en tegelijkertijd de uitstraling heeft van een conventioneel designtoilet. Alleen de roestvrijstalen knop aan de zitting onthult het extra comfort.


Website: www.laufen.nl

Prijs: €4.135


Individualiteit, exclusiviteit en handwerk

Zijn de keukenkastjes eigenlijk altijd net te klein? Dan is het misschien tijd om na te denken over een volledig op maat gemaakte keuken. Gero design keukens zijn compleet naar uw eigen smaak in te richten en gemaakt van hoogwaardig materiaal.


Website: www.hgwoonidee.nl

Prijs: Op aanvraag


Kreukvrij zonder strijken

Heb je een belangrijke afspraak en is je overhemd niet geheel kreukvrij? De Princess Kledingstomer warmt snel op en rekent direct af met kreukels en nare geurtjes!


Website: verkrijgbaar via www.bol.com

Prijs: €31,99


Kokend water in een handomdraai

Een kokendwaterkraan en mengkraan in één, met een uittrekslang voor meer bereik. In 2017 won de Quooker Flex de Dutch Design Award voor het product van het jaar.


Website: www.quooker.nl

Prijs: vanaf €1.195


Een haard als roomdivider

Een openhaard als roomdivider creëert een stijlvolle scheiding tussen twee woongedeelten. Doordat het haardvuur van drie zijden optimaal zichtbaar is, ontstaat er een warme sfeer in huis.


Website: www.kalfire.com

Prijs: vanaf €4.845


Omhoog binnen 1 m2?

Is de ruimte beperkt? Is elk stukje oppervlakte meer dan welkom, maar wilt u wel een verdieping hoger? Dan is deze ruimtebesparende trap de oplossing. Alle ruimte voor functionaliteit, met een opvallend ontwerp.


Website: www.eestairs.nl

Prijs: vanaf €2.400Baantjes trekken

Op zoek naar de perfecte feature om je droomhuis af te maken? Een zwembad in huis of tuin zorgt voor dat extra stukje luxe. En als je je goed laat begeleiden, zijn aanschaf en aanleg zo gepiept!


Website: www.starlinewest.nl

Prijs: vanaf €35.000

Delen

Journalist

Marjon Kruize

Related articles